Vesd bele magad!program-Indul a kertészkedés

2015.03.08 13:00

2015-ben is folytatódik a Vesd bele magad! program.Az AGRYA a múlt évhez hasonlóan a lehetőséget azoknak az iskoláknak ajánlotta fel, amelyek már 2014-ben is részesei voltak annak. A zártkörű meghirdetéssel az AGRYA tovább szeretné erősíteni a már meglévő intézményekkel kialakított együttműködést. A zártkörűen meghirdetett Programba 210 általános iskola 14.006 kisdiákja kapcsolódott be és kap vetőmagcsomagot március közepéig.

A Program során a vetőmag csomagokat kizárólag magánadományokból cégek és magánszemélyek pénzbeli felajánlásaiból biztosítják. Ebben az évben a Program legnagyobb támogatói partnerei: az OTP Bank, a Cargill Zrt., AXIÁL, AGRO.bio, Syngenta és YARA Hungária Kft..Magánszemélyektől pedig folyamatosan érkeznek be 500,- és 5000,- Ft közötti adományok.

A Program szívesen fogad adományokat. Az ehhez kapcsolódó híranyagok, benne az adományokat befogadó számlaszámmal együtt, a program weboldalán, a www.vesdbelemagad.hu címen megtalálható. Ugyanitt a támogatók listája is megtekinthető. 

Az idei évben kapott vetőmag csomagok: 4 zöldség vetőmag – paradicsom (koktél), zöldborsó, hónapos retek, paprika és egy virágmag- estike.

A programban részt vevő tanulóink:

1. o.: Tóth Richárd, Olasz Fabríció, Szeles Zoltán

2. o.: Cser Dávid, Szabó-Bálint Valentin, Sárközi Evelin, Scuh Norbert, Süle Kíra, Czibók Bence

3. o.: Nagy Levente, Kiss Milán, Laurenczi Dzsenifer, Vöcsei Mihály

4. o.: Benkő Marcell, Glavánovics Ábel, Lőrik Levente, Lónai Zsófia, Tóth Kitti, Vider Roxána

Kapcsolattartó pedagógus: Czibók Attiláné tanítónő